Aviat celebrem el “dijous gras”, que és el dijous anterior al Dimecres de Cendra i el dia en què comença el “Carnestoltes”.

És tradició preparar truites, coques de *llardons, i receptes amb botifarra d’ou “*botifarra d’*ou”.

Avui compartim un pintxo especial, per gaudir de les diferents varietats de botifarra.

Ingredients:

  • Botifarra d’ou, perol i serranita (tres tipus diferents)
  • Pa (llesques)
  • Oli d’oliva
  • Calçots

Preparació:

  1. Talla les botifarres en rodanxes i passa-les per la planxa fins a daurar
  2. Torra les llesques de pa en la planxa amb un toc d’oli d’oliva.
  3. Talla els calçots en juliana i daura en la planxa fins que estiguin caramel·litzats.
  4. Munta els pinxos per capes: botifarra d’ou, llesca de pa, botifarra, calçots caramel·litzats i botifarra. O en l’ordre que més t’agradi.
  5. Llest per a servir i gaudir d’aquesta explosió de sabors.

Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.