Aviat celebrem el “dijous gras”, que és el dijous anterior al Dimecres de Cendra i el dia en què comença el “Carnestoltes”.
És tradició preparar truites, coques de *llardons, i receptes amb botifarra d’ou “*botifarra d’*ou”.
Avui compartim un pintxo especial, per gaudir de les diferents varietats de botifarra.
Ingredients:
- Botifarra d’ou, perol i serranita (tres tipus diferents)
- Pa (llesques)
- Oli d’oliva
- Calçots
Preparació:
- Talla les botifarres en rodanxes i passa-les per la planxa fins a daurar
- Torra les llesques de pa en la planxa amb un toc d’oli d’oliva.
- Talla els calçots en juliana i daura en la planxa fins que estiguin caramel·litzats.
- Munta els pinxos per capes: botifarra d’ou, llesca de pa, botifarra, calçots caramel·litzats i botifarra. O en l’ordre que més t’agradi.
- Llest per a servir i gaudir d’aquesta explosió de sabors.
Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.