Ingredients:
- Cargols cuits (Can Carlina)
- 1 conill trossejat
- 2 cebes de Figueres
- 3 alls
- 2 tomàquets ratllats
- Samfaina (preparada congelada)
- Herbes (bouquet garní)
- 1 vitet, farigola i 1 fulla de llorer
- Vi blanc,
- Oli d’oliva i sal 5
- 1 cta de xocolata (opcional)
Per la picada: - 2 alls, ametlla torrada i avellana, pa fregit,
- El fetge del conill
Preparació:
- El conill trossejat el salpebrem i ho daurem en una cassola amb oli d’oliva. Ho retirem i reservem.
- En la cassola escalfafem més oli d’oliva i sofregir la ceba i l’all picat.
- Ho deixem uns minuts i afegim el bouquet garní, el tomàquet ratllat i el vitet. I deixem que cogui uns 10 minuts.
- Li donem unes voltes i afegim els trossos de conill juntament amb el got de vi blanc. Ho deixem 15 minuts més.
- Deixem que faci xup-xup a foc lent fins que el conill estigui tendre. Si vols li pots retirar el vitet.En el cas que falti líquid li podem agregar una mica de brou, si és casolà millor.
- Afegim els cargols que tenim preparats.
- Mentrestant preparem la picada. En el morter piquem els ingredients juntament amb el fetge fregit prèviament.
- Afegim la picada.
- Per a finalitzar, podem afegir una mica de xocolata en pols, o bé de pastilla (quan ja apaguem en foc).
Bon profit!