T’animes a provar un plat diferent i exquisit?
Avui et portem una recepta senzilla, gairebé de les d’emplatar i llest.
El carpaccio de peus de porc pots preparar-ho a casa o bé trobar-ho a les nostres parades de xarcuteria. És molt pràctic i ja ve llest per a emplatar.
Només fa falta un bon amaniment o vinagreta per a acompanyar. El resultat és una combinació única de sabors i textures que et sorprendrà.
Ingredients:
- Carpaccio de peus de porc (ja preparat)
- 50 g de festucs.
- Oli d’Oliva Verge Extra.
- Mostassa Dijon antiga.
- Sal.
- Pebre.
- Cibulet (opcional).
Preparació:
- Posar el carpaccio en un plat. Reservar
- Pelar i trossejar els festucs.
- En un bol, barrejar un bon raig d’oli d’oliva verge extra, una cda. de mostassa, sal i pebre al gust.
- Barrejar-ho bé.
- Afegir la vinagreta sobre el carpaccio al gust i decorar amb cibulet picat.
Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.