T’animes a provar un plat diferent i exquisit?
Avui et portem una recepta senzilla, gairebé de les d’emplatar i llest.

El carpaccio de peus de porc pots preparar-ho a casa o bé trobar-ho a les nostres parades de xarcuteria. És molt pràctic i ja ve llest per a emplatar.

Només fa falta un bon amaniment o vinagreta per a acompanyar. El resultat és una combinació única de sabors i textures que et sorprendrà.

Ingredients:

  • Carpaccio de peus de porc (ja preparat)
  • 50 g de festucs.
  • Oli d’Oliva Verge Extra.
  • Mostassa Dijon antiga.
  •  Sal.
  • Pebre.
  • Cibulet (opcional).

Preparació:

  1. Posar el carpaccio en un plat. Reservar
  2. Pelar i trossejar els festucs.
  3. En un bol, barrejar un bon raig d’oli d’oliva verge extra, una cda. de mostassa, sal i pebre al gust.
  4. Barrejar-ho bé.
  5. Afegir la vinagreta sobre el carpaccio al gust i decorar amb cibulet picat.

Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.