Els plats de cullera plens de sabor i aromes no poden faltar en la nostra cuina de tardor. Guisats casolans i fàcils, que es preparen amb antelació i amb tota tranquil·litat.
Sovint, l’endemà estan molt millor, després de reposar.
Avui cuinem un guisat de costella adobada i patates ple d’aromes i molt sabor. Anem amb la recepta.
Recepta de “Guisat de costella adobada”
Ingredients:
- 1/2 k de costella adobada
- 3 o 4 grans d’all
- 3-4 patates
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
- 1 got de vi blanc
- Brou vegetal o aigua
- Julivert picat
Preparació:
- Comencem per marcar la costella adobada en oli calent. La retirem i reservem.
- En el mateix oli escalfem la ceba i els alls tallats.
- Afegim les costelles, les patates tallades i donem unes voltes.
- Continuem amb el vi, deixem que redueixi un parell de minuts.
- Afegim el brou (o aigua) i deixem que es cuini fins que estigui cuita la patata.
- Rectifiquem de sal i pebre. Tenir en compte que l’adob ja porta moltes espècies i molt sabor.
- Deixar que es cuini fins que la costella i la patata estigui tendra.
- A l’hora de servir, opcionalment, empolvorar amb julivert picat.
Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.