Els plats de cullera plens de sabor i aromes no poden faltar en la nostra cuina de tardor. Guisats casolans i fàcils, que es preparen amb antelació i amb tota tranquil·litat.
Sovint, l’endemà estan molt millor, després de reposar.

Avui cuinem un guisat de costella adobada i patates ple d’aromes i molt sabor. Anem amb la recepta.

Recepta de “Guisat de costella adobada”

Ingredients:

  • 1/2 k de costella adobada
  • 3 o 4 grans d’all
  • 3-4 patates
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal i pebre
  • 1 got de vi blanc
  • Brou vegetal o aigua
  • Julivert picat

Preparació:

  1. Comencem per marcar la costella adobada en oli calent. La retirem i reservem.
  2. En el mateix oli escalfem la ceba i els alls tallats.
  3. Afegim les costelles, les patates tallades i donem unes voltes.
  4. Continuem amb el vi, deixem que redueixi un parell de minuts.
  5. Afegim el brou (o aigua) i deixem que es cuini fins que estigui cuita la patata.
  6. Rectifiquem de sal i pebre. Tenir en compte que l’adob ja porta moltes espècies i molt sabor.
  7. Deixar que es cuini fins que la costella i la patata estigui tendra.
  8. A l’hora de servir, opcionalment, empolvorar amb julivert picat.

 

Trobaràs els productes per fer la recepta a les parades del Mercat.