Avui preparem una recepta de truita oberta amb botifarra, pa torrat i tomàquet confitat. Es prepara molt ràpidament i pots combinar amb altres ingredients que tinguis a casa. Tonyina, gambes, mongetes tendres o espàrrecs, bolets, per posar un exemple…
Moltes vegades aprofitem el que tenim per la nevera i sempre queden receptes estupendes al gust de tota la família. I la pots preparar en qualsevol època de l’any amb els productes de temporada.
Anem amb la recepta.
Ingredients:
- 4 ous grans (2 ous x ració)
- 2 o 3 salsitxes o trossets de botifarra
- 1 llesca de pa de pagès
- 4-5 tomàquets secs confitats
- Oli d’oliva verge
- Herbes aromàtiques
- Sal i pebre
Preparació:
- En un recipient escalfar oli d’oliva i saltar els trossets de botifarra o les salsitxes tallades.
- En el mateix oli i alhora, saltem el pa tallat a daus.
- Batre els ous en un bol i salpebrar al gust.
- Escalfar una paella antiadherent en el foc amb una mica d’oli d’oliva.
- Agregar l’ou batut i esperar que qualli una mica.
- Afegir els trossets de botifarra amb el pa torrat, i els tomàquets confitats trossejats.
- Esperar que s’acabi de quallar, retirar del foc.
- Afegir herbes aromàtiques per damunt abans de servir.
On trobaràs els productes: El Petit Rebost, El CigróSalat, Nou Costum, Aviram Barceló
Per: Silvia de ChupChupChup