Avui preparem una recepta de truita oberta amb botifarra, pa torrat i tomàquet confitat. Es prepara molt ràpidament i pots combinar amb altres ingredients que tinguis a casa. Tonyina, gambes, mongetes tendres o espàrrecs, bolets, per posar un exemple…

Moltes vegades aprofitem el que tenim per la nevera i sempre queden receptes estupendes al gust de tota la família. I la pots preparar en qualsevol època de l’any amb els productes de temporada.
Anem amb la recepta.

Ingredients:

  • 4 ous grans (2 ous x ració)
  • 2 o 3 salsitxes o trossets de botifarra
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 4-5 tomàquets secs confitats
  • Oli d’oliva verge
  • Herbes aromàtiques
  • Sal i pebre

Truita oberta

Preparació:

  1. En un recipient escalfar oli d’oliva i saltar els trossets de botifarra o les salsitxes tallades.
  2. En el mateix oli i alhora, saltem el pa tallat a daus.
  3. Batre els ous en un bol i salpebrar al gust.
  4. Escalfar una paella antiadherent en el foc amb una mica d’oli d’oliva.
  5. Agregar l’ou batut i esperar que qualli una mica.
  6. Afegir els trossets de botifarra amb el pa torrat, i els tomàquets confitats trossejats.
  7. Esperar que s’acabi de quallar, retirar del foc.
  8. Afegir herbes aromàtiques per damunt abans de servir.

On trobaràs els productes: El Petit Rebost, El CigróSalat, Nou CostumAviram Barceló

Per: Silvia de ChupChupChup