Aquesta recepta està preparada amb productes de Congelats Verdi i El Gourmet Italià. També pots fer-ho amb peixos i mariscos frescos, que també trobaràs en les parades del mercat de Lesseps.
Amb les quantitats de peix es pot fer 2-3 canelons, depèn de la mida de les plaques de pasta.
Ingredients:
- 1 llom de lluç congelat
- 1 cua de rap congelada
- 200 g de gamba pelada
- 6 palets de surimi
- 1 Paquet de lasanya
- 1 pot de maionesa petit
- Oli d’oliva verge
- Vinagre de MòdenaT
- omàquet sec confitat (4-5)
- Olives farcides d’anxova ( 6-8)
- Sal
- Pebre
- Anet
Preparació:
- Descongelar les peces de peix, i les gambes. Les coem en aigua uns minuts i les escorrem.
- Descongelar els palets de surimi.
- Picar tot petit i posar-ho en un bol. Salpebrar, afegir salsa maionesa al gust (2-3 cullerades) i barrejar-lo tot bé.
- Mentrestant, bullir la pasta. Una placa de lasanya per caneló.
- Es pot fer amb pasta especial per a canelons que és més petita. Segons les instruccions de la marca, deixar coure uns minuts en aigua bullent.
- Quan estiguin al “dente”, retirar i posar sobre un drap perquè absorbeixi el sobrant d’aigua.
- Farcir cada placa amb la preparació de peix i marisc i donar la volta formant el caneló.
- Preparar una vinagreta, amb el tomàquet confitat tallat petitó i les olives picades, afegir oli d’oliva verge i unes gotes de vinagre de Mòdena.
- A l’hora de servir, cobrir amb la vinagreta i una miqueta d’anet per sobre.
On trobaràs els productes: Congelats Verdi y Gourmet Italià.
Per: Silvia de ChupChupChup